Szállodai minőségű ágyneműhuzatok, lepedők

Ágyneműhuzatok, lepedőkNagy választékban kínáljuk paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzatainkat, lepedőinket, alkalmazkodva a professzionális szállodai felhasználók, mosodák igényeihez, elképzeléseihez, elvárásaihoz. Minden felhasználónak, szállodai kategóriának tudunk a szintjének megfelelő minőséget ajánlani.

Ajánlatunkban szerepel a szállodai minőségű ágyneműhuzatok minden kategóriája a damaszt, a szatén, a perkália, a vászon, és a krepp minőségek egyaránt. A termékek a szállodákra jellemző fehér színben széles alapanyag választékban folyamatosan raktárról kaphatók, a színes igényeket egyedi gyártással tudjuk teljesíteni az Ön részére.

Szállodákban legelterjedtebb a bújtatós kivitelű paplanhuzat, párnahuzat kispárnahuzat, de gyakran gyártunk angolszeles párnahuzatokat is. Ezen túlmenően elkészítjük egyéb elképzelését is.

Az ágyneműhuzatok alapanyagának összetétele igény szerint változtatható. Szállítani tudunk a természetes, a legjobb érzetet biztosító, puha tapintású 100 % pamut ágyneműhuzatokat, de a szállodákban jobban elterjedt kellemes komfortbiztosító, de pamutnál könnyebben kezelhető, és jóval hosszabb élettartamú különböző százalékos összetételű poliészter – pamut damaszt, perkália, és szatén minőségeket egyaránt. Minden magas kategóriás alapanyagunkat a megfizethető legfinomabb Nm 60  illetve Nm 100 minőségű, fésült fonalból készíttetjük. Minden szállodai felhasználási területre kínált alapanyagunkat piacra vezetése előtt 100-200 mosást követően laboratóriumi vizsgálatnak vetjük alá, biztosítva ezzel, hogy ténylegesen csak a legjobb minőséget kínáljuk a célpiacnak.

Választékunkban mindazok a minőségek (T 180 – T 600) szerepelnek, amelyek a világ 4-5 * szállodáiban már többszörösen bizonyítottak.

Bármilyen területen felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el elvárását, elképzelését, és mi megtesszük személyre szóló ajánlatunkat, figyelemmel az elvárásaira, a legjobb ár – érték arányokra.

Döntésük megkönnyítéséhez igényelje mintakollekciónkat, mintadarabjainkat, amelyeket mosásnak is alávethet, a termékekhez biztosítjuk a kezelési – mosási jelképsort.

Kínálatunkban szereplő ágyneműhuzatokat, lepedőket több száz szálloda, panzió használja megelégedéssel.