Függönyök

Fehér illetve, fényáteresztő függönyökKínálatunkban megtalálhatók a fehér illetve színes fényáteresztő függönyök széles választéka, a voile, az organza és a sablé fényáteresztő függönyök egyaránt. Méretekben, mintázatokban és színekben mindenki az igényeihez illőt választhatja: az elegáns, a hagyományos, és a modern irányzatok mellett az egyedi kívánságok is megvalósíthatók.

Választékunkban megtalálja a TREVIRA CS alapanyagból készített függönyöket is. Igényei kielégítésére a szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, felmérik szállodáját, és igény szerinti kivitelben készítik el az Ön függönyeit.

Sötétítő függönyök, dekorációs függönyök

Sötétítő függönyök, dekorációs függönyökDekorációs függönyök kínálata szintén nagyon széles skálán mozog , megtalálhatók benne az egészen alacsony árfekvésű, de jó minőségű, és az exkluzív igényeknek megfelelő alapanyagok is. Jellemző ezekre a termékekre a rendkívül nagy minta és színválaszték, az egymással való kombinálhatóság és természetesen a kiváló minőség. Sötétítő függönyeink között vannak magyar, olasz, spanyol szövetek is. Egyszínű, vagy modern mintás, illetve klasszikus mintázatok is megtalálhatók a választékunkban. Termékek összetétele: 100 % PES, vagy PES - pamut. Az alapanyagok szélessége 140 - 150 cm, illetve a dupla szélességű: 280 - 330 cm .Választékunkban megtalálható a Trevira CS, illetve black out minőségű dekorációs és sötétítő függönyök is.

Bemutatótermeinkben tekinthetik meg, választhatják ki az igényeiknek megfelelő minőségű, stílusú alapanyagot, amelyből elkészítjük egyedi kivitelben az Ön szobáinak függönyeit.

Bármilyen területen felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el elvárását, elképzelését, és mi megtesszük személyre szóló ajánlatunkat, figyelemmel az elvárásaira, a legjobb ár – érték arányokra.