Matracvédők

MatracvédőkMegóvhatja matracát a szennyeződéstől, és a baktériumoktól. Egy kis befektetéssel, ráfordítással, jó minőségű matracvédőinkkel meghosszabbíthatja értékes matraca élettartamát. Matracvédőink segítenek, hosszú távon, fenntartani a megfelelő higiéniát, hiszen magas hőfokon moshatók.

Kínálatunkban szereplő matracvédők közös tulajdonsága, hogy megakadályozzák, az izzadság, a nedvesség átszivárgását a matracba. Emellett a matracvédőink légáteresztőek, biztosítják az alvás során a magas komfortérzetet.

Matracvédőink csak a matrac felső felületén helyezkednek el, biztosítva ezzel a matrac oldalsó levegőzését, rögzítésük négy sarkon gumival történik.

Kínálatunkban a következő minőségek szerepelnek:

  • steppelt hagyományos
  • egy rétegű, frottír szövet, légáteresztő polyuretan vízzáró réteggel
  • egy rétegű 100 % pamut flanel minőség, polyuretan vízzáró réteggel
  • szendvics szerkezetű, két réteg flanel között, vízzáró polyuretan réteggel

Minden esetben az Ön méretére gyártjuk le a kiválasztott alapanyagból a matracvédőket.

Matracvédőinket több száz szálloda, panzió használja megelégedéssel. Amennyiben a fentiek közül valamelyik minőségre szüksége van, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi árajánlatunkat.

Döntésük megkönnyítéséhez igényelje mintakollekciónkat, illetve mintadarabjainkat, amelyeket mosásnak is alávethet, a matracvédőkhöz biztosítjuk a kezelési – mosási jelkép sort is.